torsdag 25. mars 2010

I retromodus

Se alle disse fantastisk flotte retrostoffene jeg har fått tak i! En liten raid på bruktbutikker og "kle-ut-kista" hjemme hos mor endte i denne flotte samlingen som nå skal redesignes til andre små enkle plagg. Alle stoffene her er ordentlig 60 talls og det er kjoler, forklær og gardiner jeg nå kommer til å gå løs på...

Første retro "plagg" er ferdig - et hårbånd jeg synes ble skikkelig kult, stoffet er så stilig Oppskriften på hårbåndet fant jeg på bloggen til en kreativ sydame (jeg forandret den noe fordi jeg hadde litt lite stoff) :D
Artig med sånne småprosjekter som går unna i en fei og som selv sånne som meg (som ikke er helt kompis med symaskina) kan klare :)

Ha en fin kveld...

tirsdag 23. mars 2010

Trinemor starter gjenbruksverksted med utsalg

Nå ble det stille her på bloggen litt for lenge igjen, men det er fordi Trinemor har litt for mange jern i ilden for tiden.

En drøm har nemlig blitt virkelighet - sammen med min søster starter jeg et lite verksted for gjenbruk og redesign av gammelt og brukt. Vi har fått leie oss et lite krypinn på Hell Stasjon og vil holde et lite utsalg åpent på onsdager og lørdager. Er du i nærheten av Hell 10. april ønsker vi hjertelig velkommen til åpning med hjemmebakt servering :P

Vårt lille hobbyverksted har fått navnet Stasjonsboden - bloggen (så vidt) er oppe og går - ta gjerne en tur innom for en liten titt.

Så nå blir det enda mer fokus på oppussing og fornying framover, og det bobler av idéer i hodet :D

Ha en fin kveld!

tirsdag 16. mars 2010

Trinemor reporting from Lanzarote :P

Det er visstnok et av bloggernes 10 bud å ha en viss kontinuitet i bloggingen sin. Så selv om det skjer lite på interiør- og håndarbeidsfronten når man er på ferie, tenkte jeg i allefall å sende en liten hilsen til dere som er innom hos meg.
Jeg vil også si tusen takk til dere som følger meg, det gjør meg glad og stolt at dere synes bloggen min er verdt å lese! En varm takk også til dere "anonyme" som stikker innom. Jeg er enda på nybegynnerstadiet når det gjelder blogging, så jeg er derfor utrolig glad over nå å kunne måle 200-300 besøk hver uke :)
For øvrig kan jeg melde at Lanzarote ikke ser ut til å kunne tilby de helt store skattene ift interiør og huslig pynt, hehe. Kanskje ikke så overraskende heller at så langt har jeg kun funnet de typiske kinavarene man ser overalt i syden :) Håper en tur til "hovedstaden" i morgen kan by på litt mer spennende shopping!

Uansett, ønsker jeg en fin kveld til alle mine besøkende. Jeg nyter noen late dager i solen på Lanzarote og ser fram mot å ta fatt på nye prosjekter når jeg kommer hjem :)

Hilsen Trinemor
PS: bildene er fra utenfor leiligheten vår her utenfor Puerto del Carmen.

fredag 12. mars 2010

Femtitalls stol i farta!

Måtte bare legge ut denne nå i kveld selv om den ikke er helt ferdig :P Denne 50talls stolen har jeg trekt opp i et lyst og moderne stoff, og skal si den ser annerledes ut! Ben og armlener var i mørk kirsebær før jeg hvitmalte dem med høyglans maling (stressa meg glemte å ta "før" bilder før jeg begynte å montere stolen fra hverandre og male den...). Ble riktig så lekker synes jeg, selv om jeg ser litt skjønnhetfeil i opptrekkingsjobben ;P

Her ser dere stolsetet slik stoffet opprinnelig var. Artig å tenke på at jeg fikk denne for bare 50 kroner på bruktbutikken "min" :D Tror også denne stolen - som skal få plass i gangen - skal få seg en matchende pute etterhvert (som dekker litt krøll i stoffet)... Mangler å sy fast stoff i bakkant, men det får bli senere, for i morgen tidlig reiser vi en uke til Lanzarote :D Hele familien på tur for første gang, og vi gleder oss masse... Skal bli godt å komme bort fra snø, sludd og kalde temperaturer noen dager nå.

Hmmm, lurer på om det er noen interiørskatter å finne på Lanzarote...?

Ha en god helg :)

torsdag 11. mars 2010

Min første award :) :)

Da har jeg vært så heldig å motta min første award! Sier dermed tusen takk til Fra Huset i Svingen som har sendt meg denne :)

The sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivety and creativity inspire other in the blogworld.

The rules for accepting the award are:
1. Put the logo on your blog or within your post,
2. Pass the award to 12 bloggers.
3. Link the nominees within your post.
4. Let them know they recieved this award by commenting their blog.
5. Share the love and link to the person from whom you recieved this award.

Sender awarden videre til følgende 12 inspirerende damer:
1. All of Irina - damen som fikk meg til å starte min egen blogg etter en inspirerende artikkel om henne i Adressa.
2. ellenantikk - ny blogg fra en dame som kan MYE om brukt og antikk.
3. Containergirl - fra damen som driver Bruktbo på Stjørdal, flott blogg med mange godbiter.
4. Ralfefarfars Paradis - en av de første bloggene jeg begynte å følge, en blogg av utømmelig kreativitet og lekre bilder.
5. Wonderland - positiv og artig blogg med mange kreative idéer fra ei trivelig jente jeg også kjenner i virkelighetens verden.
6. idé-puffen - en virkelig inspirerende dame med bøtter og spann av unike interiør- og håndarbeidsidéer.
7. Sareptas krukke - en ny brukthandel her på Stjørdal som drives av frivillige der hele omsetningen går til blant annet å drive barnehjem i Ukraina.
8. {FruFly} - bloggen med de lekreste bildene og en dame som lager utrolig mye vakkert.
9. Emmelines blogg - en blogg med masse humor og en dame som skriver helt utrolig bra. Masse lekre bilder og et veldig talent for å kombinere farger på en lekker måte synes jeg :)
10. ...Romantiske Stinemor... - enda en kreativ og inspirerende dame som kan style og pynte så jeg blir grønn av misunnelse :P
11. Creme de la Creme - dame med en flott blogg med gode gjør det selv tips som jeg har fått masse bruk for. Blant annet tipset om hvordan man lager egne sjablonger som jeg brukte på denne barnesengen.
12. hvitstil.com - en nydelig blogg til å hente inspirasjon fra. Her er det så mye vakkert!

Endel av disse er stooore bloggere og har kanskje fått denne awarden før, men håper de vil synes det er hyggelig å bli tenkt på igjen :) Tusen takk til dere alle sammen for at dere deler av dere selv og hjemmene deres! Det gir meg så mye inspirasjon og motivasjon til å holde på med mine egne syslerier.

Ha en fin kveld! Klem fra Trinemor :)

Trinemors blogg i lokalavisa...

Hjelp... hostrine.blogspot.com har fått et innlegg i lokalavisa i dag! Ikke bare et lite faktisk, men en helside, pluss nesten en hel forside på bygg og interiørdelen... Skikkelig skummelt egentlig, man blir veldig synlig i et lite lokalsamfunn da, og ingen anonym blogger lenger.Men, jeg prøver å ikke si nei til muligheter som dukker opp, selv om jeg synes denne nesten var litt "ufortjent". Det er jo så mange superflinke interiørbloggere der ute og jeg er nybegynner og helt i læringsfasen enda... Men nå er det gjort, og all respons har vært positiv så langt :) Dessuten kan jeg allerede nå se at jeg har hatt masse nye besøk innom bloggen i dag - og velkommen skal dere være!Så får kanskje sende en liten takk til min gode venninne som sendte inn tips om meg og min beskjedne blogg til avisa ;)
Enda en positiv ting som har skjedd meg er at jeg har fått min første Award (jippi), så kommer et lite innlegg på det også litt senere :)

Ha en fin dag!

tirsdag 9. mars 2010

Nytt bord på plass i stua

Dere som er innom hos meg av og til husker kanskje dette rokokkobordet som jeg fikk tak i på finn.no. Nå har jeg malt det tusen ganger med hvit høyglans maling og endelig er det på plass i stua.Etter et tips fra en leser av bloggen min har jeg valgt å kle glassplata med linstoff i en lys gråtone. En god løsning synes jeg, for glassbord er upraktisk og blir fort støvet. Duken kan jeg også skifte ut etter sesong og humør.

I tillegg har jeg også sydd sammen to putetrekk av samme linstoff og pyntet dem med påsydd blondebånd. Den andre puten bak er fra danske Udesen.
Beklager at bildene ble litt dårlige - må nok bli flinkere med kamera etterhvert :P

Ha en fin dag :)

søndag 7. mars 2010

Kjøkkenkos med nymalt krydderhylle

Denne søte krydderhyllen har nå kommet til sin rett på kjøkkenveggen hos oss. Nok et godt kjøp på Bruktbo til kun 30 kr! Med noen strøk hvitmaling synes jeg den ble riktig så sjarmerende og et godt tilskudd til våre fremdeles ganske nakne kjøkkenvegger :)
Hyllen har jeg stylet med karse plantet i hvite egg-glass, servietter fra Ikea, salt- og pepperbøsse og en K fra Kremmerhuset.
Her ser dere hyllen før den ble malt.

Nå skal jeg finne noen passende kjøkkenhåndklær og grytekluter :)

Ønsker dere en fin kveld og kos dere med egne interiørprosjekter.

torsdag 4. mars 2010

Pakker i posten


I dag fikk jeg hele tre pakker i posten og det er alltid like spennende :)Egentlig helt fantastisk hvor mye shopping jeg kan få gjort her hjemme i godstolen... Langsnute (vårt firbente familiemedlems bloggalias) vokter pakkene til matmor har tid til å åpne dem :)

Til dere som er nysgjerrige kan jeg fortelle at den store pakken inneholdt massevis av salgsvarer fra Panduro - nå er jeg godt utrustet til fremtidige kreative utfall!
De andre to pakkene kom fra eBay, der har jeg innsamlet følgende skatter. En liten hau med gamle porselensknotter som jeg skal bruke til et eller annet en eller annen gang. Og to typer stoff jeg skal bruke til å trekke opp et par stoler.
Så nå er det bare å kaste seg ut i nye prosjekter og make overs :)

Ha en fin dag.

onsdag 3. mars 2010

Dagens bruktkupp

Hei og hopp, noen ganger står lykken meg bi, og i dag føler jeg virkelig jeg var på rett sted til rett tid! En liten impulstur innom Bruktbo på Stjørdal for å kjøpe et par brosjer jeg hadde sett på butikkens blogg, resulterte i at jeg fant denne helt fantastisk nydelige saken.Selvfølgelig kunne jeg ikke gå fra den (bare 200 kr!), så den gamle hjemmesnekra trappen ble med meg hjem og har nå funnet "plassen sin" i kjellerstua vår. Egentlig flaks at ikke samboeren min var hjemme i dag, så ble det heller ingen protester til denne designbeslutningen :D
Trenger hjelp fra dere leserne av bloggen min til tips om styling og pynt av trappen. Har så lite nips og naps selv enda så tenker jeg i allefall må på raid etter noe blonde :)

Ha en fin kveld!

mandag 1. mars 2010

En liten ramme for bilder og stæsj

Denne monterte jeg sammen i kveld ved å kle et vanlig bildelerret med en gammel gulnet avis fra 50-tallet jeg hadde liggende. Synes det ble litt sjarm med de gamle reklameannonsene og bryllupsbildene på disse sidene. Jeg dro så et blondebånd over litt tilfeldig på kryss og tvers og satte noen gamle klesklyper litt her og der. Ble ikke så verst resultat, en litt sukkersøt bilderamme?

Nå skal jeg vende tilbake til husmorpliktene mine så huset er rent og pent til i morgen formiddag. Da kommer nemlig en journalist fra Stjørdalens Blad på besøk hos oss, og jeg skal i all ydmykhet få et lite innlegg der om blogg og prosjekter jeg driver på med. Hjelp, litt skummelt men man må ta imot de mulighetene man får :)
Ønsker dere alle en god kveld!
 
Blogglisten