onsdag 15. september 2010

Vår mysiga svenska fjällstuga

For et par uker siden ble vi plutselig hytteeiere. Ting skjedde fort, og sannelig fikk vi tilslag på ei lita gammel hytte på Storlien. Hytta vår er full av potensiale, og har en fantastisk utsikt over Jämtlands fjellgård. Her har tiden stått stille både her og der siden hytta ble bygd i 1964.
Vi synes hytta har sin sjarm som vi vil beholde, samtidig som vi vil gjøre den til vår egen med vår egen stil. Det blir nok en del flere blogginnlegg herfra etterhvert som forandringene finner sted.
Jeg synes kjøkkenet er sjarmerende i seg selv, men vi tenker på å male veggene hvite og jeg vurderer å male dørene på kjøkkeninnredningen også. Hva synes dere? Hvilken farge bør jeg gå for?
Utvendig er det mye å ta tak i for å få det sånn som vi vil, men vi skal ta det med ro og bare kose oss her oppe, slappe av, og bo oss godt inn først.
Stor stas er det i allefall for oss alle, og vi kjenner allerede at vi kommer til å trives her oppe. Gleder oss til snøen kommer nå, for å se hytta vår i vinterlandskapet som er så vakkert her oppe :)

Hilsen

På vei ut av bloggtørka

Hei, og takk til dere som ennå gidder å stikke innom den vesle bloggen min! Nå ble det utrolig lenge stille fra kanten min, jeg tror sensommeren og høsten med sine store forandringer overrumplet meg litt.

Nå er hjemmetilværelsen over for denne gang og jeg er godt i gang på jobben igjen. Samtidig har vi mange prosjekter pågang hjemme som går sakte framover, for barnehagestart har medført syke og svake, både store og små. Vi krysser fingrene for et sterkere immunforsvar til vinteren kommer :)

Men litt småkos har jeg puslet med innimellom allikevel, og jeg gleder meg til å vise frem de siste prosjektene her på bloggen.

Kjøkkenet vårt, som jeg skrev litt om her inne før jeg forsvant ut av bloggmodus, er fremdeles et pågående prosjekt, men forhåpentligvis ikke så mye lenger.

Og så har vi kjøpt oss hytte, den skal jeg skrive litt om og vise bilder fra neste gang :)

Ønsker oss alle en god og aktiv blogghøst!

Hilsen
 
Blogglisten