onsdag 8. desember 2010

Minikonkurranse! Vinn drivvedskilt

Her kommer en minikonkurranse fra meg i full fart. Jeg har blitt med på å starte opp et lite utsalg for brukt, redesign og håndarbeid her på Stjørdal, kalt Smia (sjekk bloggen vår da!).
Nå trekker jeg ut et drivvedskilt jeg har lagd selv til alle som blir medlem av vår Facebookside. Jeg trekker en vinner allerede på søndag så her må du være rask! Legg igjen en kommentar på Facebooksiden med henvisning til meg, så er du med i konkurransen!

Lykke til :)
Hilsen Trine

tirsdag 7. desember 2010

Opptrekking av barnestol

Prinsessestolen jeg tidligere har skrevet om er nå ferdig opptrukket og allerede flittig i bruk av den lille frøkna i huset.Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og littegrann overrasket over at jobben var såpass enkel (selv om det var ganske mye arbeid da). Stolen er en god og stor ørelappstol, og denne tror jeg vi kan få glede av i mange år framover :)
I mitt forrige innlegg har jeg beskrevet framgangsmåten min for å trekke opp denne stolen. Der kan dere også se hvordan den så ut med det gamle trekket.
Så nå er mora stolt når lillefrøkna rigger seg til foran TV'n i godstolen sin for å kose seg med Drømmehagen eller Timmy tid :)
Ha en fin kveld og lykke til med egne prosjekter :)
Hilsen
 
Blogglisten