onsdag 19. mai 2010

Mitt vakreste bomkjøp?

Av og til blir man litt revet med av gamle slitte møblers sjarm og skjønnhet, og man glemmer kanskje litt at veien kan være lang for å få dem i stand igjen. Dette er litt tilfelle i skatten jeg skaffet meg på en falleferdig låve for litt siden...Jeg bare måtte ha denne - selv om trekket er revnet og oppstykket av katter, mus og høner over en mannsalder... :P Men etter å ha oppbevart den over et par uker her hjemme, synker liksom realiteten inn... denne er nok for ambisiøs for mine amatørhender, og for kostbar for å trekke opp hos profesjonelle (i allefall for min lommebok).
Synes likevel den er helt nydelig, og har stadig vekk drømmesyn om hvor dritlekker den kan bli... Så dette innlegget er egentlig kun et hjertesukk fra meg, hadde bare lyst til å dele dilemmaet med dere andre interiørbloggedamene der ute...

Noen som har gode forslag til meg hva jeg skal gjøre med den, eller vil overta den stygge andungen for en billig penge?

Ha en fin kveld :)

11 kommentarer:

 1. Man skulla jo plukka ifra alle dela og trekt om.. sjå for dæ ett hvitt/off white trekk med silkesjablonga i trekket mot det slitte treet som allerede e.. (voff i mitt drømmesyn affal)

  SvarSlett
 2. me silkesjablonga mene æ utbroderinga/krusidulla

  SvarSlett
 3. Åhhh!
  SKjønner godt at du måtte ha denne, samtidig som jeg skjønner at du mister motet.. Har desverre ingen tips eller ting som kan løse problemene dine.. Bare masse lykke til og jeg er sikker på at du kan få det til om du er villig til å bruke masse tid på den!!! Gleder meg til å se hva som skjer! kLemmer

  SvarSlett
 4. Kjempe fin sofa :) men det er nok litt av en jobb og trekke om, du må nok bare bruke tia til hjelp.
  Klem fra Elin

  SvarSlett
 5. Oi oi ja ser at det er ikke bare trekkejobben der nei. Alt av fjærer og gress må skiftes, men men mist ikke motet....jeg sender deg en mail på forslaget.

  SvarSlett
 6. Hei igjen. Jeg fant ikke noen epost adresse på siden din. Hvis du vil så send meg en mail, så kan jeg forklare hva du kan gjøre eller jeg gjøre :)

  hei og hopp

  Klem

  SvarSlett
 7. God morgen Trine! Tusen takk for koselig hilsen og ekstra hyggelig var det at du hadde lyst til å bli følger. Sofaen er kjempefin og håper du finner en løsning så du kan beholde den. Jeg ser du har funnet mange fine loppisfunn og ting på finn.no som du har pusset opp...de ble jo så flotte!! Rokokkobordet var rålekkert! Blir spennende å se når skjenken blir ferdig. Ha en herlig dag! Her er det foreløpig et nydelig sommervær, så nå skal jeg ut å trimme hunden. Legger meg til som følger, veldig fin blogg du har. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 8. ha ha ha fint du sa ifra. Ser ut for at min epost har forsvunnet :))

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Jeg håber da at du ikke gi'r op. Den kan blive en juvel!
  Ville ønske jeg kunne få lov ^^

  Men min kære mand ønsker ingen antikke siddemøbler.
  Jeg skal være glad for jeg muligvis kan få lov til at beholde mit nye spejl (se mit nyeste indlæg).

  Synes du skal prøve at finde løsningen på hvad du kan stille op med denne flotte sofa, du inspirerer med alle dine fine ideer og restaureringer af den ene og den anden ting.
  Så bliv ved med det.

  En sød bloggedame siger:
  Hard things take time to do.
  Impossible
  things take a little longer.
  I have not failed.
  I've just found 10,000
  ways that won't work.

  http://monicasliv.blogspot.com

  Du skal nok klare det!
  Go for it!

  Kærlig hilsen
  Natalie

  SvarSlett
 11. Hvis du vil kvitte deg med den, lurer jeg på hvor mye du skal ha for den ? trakk akkurat opp en sofa selv her, kanskje litt mindre avansert, men ser ikke mørkt på ting her i gården ;)
  send en mail til caropia_w@hotmail.com med pris om du er intr i å selge den ;)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten