torsdag 24. juni 2010

Hjemmelagde speil til entréen

Jeg har lenge pønsket litt på disse to rammene jeg hadde liggende. Den ene er ganske enkel men kraftig kobberfarget, den andre var mer drama og opprinnelig i gull (nok et funn fra Bruktbo). Begge rammene var uten glass eller øvrig innhold.
Vi har gjort noen justeringer i gangen i det siste og har satt inn en ny kommode, så jeg fant ut at rammene skulle bli til speil til å ha på den. Kommoden er forresten fra IKEA og jeg har skiftet ut knottene med glassknotter kjøpt på eBay :)
Jeg fikk tak på et par gamle speil billig på loppis forrige helg, og disse skjærte jeg til etter riktige mål med en glasskniv (kjøpt på Jula for 30 kr og fungerer helt fint både til glass og speil).
Gullrammen sprayet jeg hvit mens den andre fikk beholde sin opprinnelige farge som kontrast. Fine, ikke sant? E så artig me heimlaga altså :D

Ha en fin dag - og husk å delta på give away'en min!

Hilsen

5 kommentarer:

 1. Superflott!! Og den drama rammen var bare elskverdig ;) Tusen takk for tips om en slik kniv! Trodde ikke det var så enkelt *smiil*

  Gaven din på give awayen falt virkelig i smak! Håper det er greit at jeg brukte et bilde av den, som link i siderollen :) Du er dyktig!

  Ønsker deg en fin kveld :)
  Klemklem

  SvarSlett
 2. Hej det ble utrolig fint. Likte det hvite speilet =) Ha en flott kveld videre klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Kjempefiiint,smart og kreativt. :))Klem.

  SvarSlett
 4. kjempefint! flink du er da!! hadde aldri kommet på det der altså :)
  god helg!
  klem fra Barbro

  SvarSlett
 5. Så fint det ble, likte kjempegodt det speilet som ble hvitt.
  Ha en fin helg
  Klem fra Elin

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten