tirsdag 8. september 2009

En stygg liten krakk...

...får bli mitt første bloggprosjekt. Kjøpte denne for 100kr på en bruktbutikk, tenkte den ville være morsom å forvandle. Både praktisk og pen skal den bli.

Jeg har aldri prøvd meg på noe sånt før, men skal surfe meg til litt kunnskap og erfaring fra andre på hvordan jeg kan hente litt sjarm og skjønnhet ut av denne gamle saken. Tanken er å tenke litt kreativt også. Ikke bare hvitmale og trekke over nytt stoff liksom.

Er det noen som stikker innom meg som har et tips så mottas dette med takk :)

4 kommentarer:

 1. hei! Vet ikke om det er så kreativt,men du har kunnet malt den og skiftet trekket og skrevet et ordtak el lignende, feks navnet på barnet ditt. Eller trekt hele puffen i stoff el skinn.

  Lykke til:))

  SvarSlett
 2. Hva med å hekle et trekk til den (f.eks oldemorsruter;) I alle fall praktisk med oppbevaring i ;) Jeg er svak for pomponger også- fløyelstrekk med pomponger...har sett at mange har pusset opp slike- så du finner sikkert masse inspirasjon til prosjektet;)

  SvarSlett
 3. Lykke til !! du finner sikkert på noe.
  men jeg heller litt mot en slags utsyrkiste yil din datter. Skriv datoen da dateren din ble født, navnet og ett fint dikt eller delere av en tekst...feks deler av da lykkeliten ble født var alle stjerner tent.....bla bla.
  Og der legger du første tann, hår, bilder tegninger oø.....

  kan være morsomt for din datter og deg ??

  Klem

  SvarSlett
 4. Har desverre ingen gode forslag, for jeg hadde sikkert bare malt og trukket om;) Men skal følge med på prosjektet ditt,blir spennende å se hvordan resultatet blir:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten