søndag 31. januar 2010

Lykken er... et eget hobbyrom!

Som overskriften sier så er jeg virkelig helt overbegeistret for mitt nye hobbyrom :) Etter vi har innredet kjelleren i huset vårt har vi fått masse ekstra boltreplass og en av de nye rommene har blitt til mitt helt eget hobbyrom. Og skal si det har blitt fart på hobbyprosjektene siden :D

Her koser jeg meg på kveldene når lillejenta har lagt seg. Og noen ganger når det klør i fingrene på dagtid også - da tar vi med oss vippestol og noen artige leker med og koser oss litt sammen.

Bordet har jeg kjøpt for 300 kr på Finn.no, veldig stort og genialt med mulighet for flere arbeidssoner. "Gardina" er en løper fra Kremmerhuset hengt opp med gammel hyssing, synes det ble litt søtt. For øvrig er rommet innredet med ferdigmalte huntonitplater (litt kjedelig, men veldig enkelt), veggene vil jeg nok fylle opp etterhvert.

Symaskina kjøpte jeg på tilbud hos Coop for 1500 kr nå i høst - helt fin for meg som nybegynner i allefall. Her holder jeg nå på å sy nye stuegardiner, skal skrive et innlegg om disse når jeg blir ferdig.


Her storkoser jeg meg i allefall så mye jeg kan for tiden. Jeg er ikke så ryddig av meg og holder ofte på med flere ting og ulike prosjekter samtidig, derfor er det godt med en helt egen sone der jeg kan pusle og rote som det passer meg best :D

Ønsker alle en fin søndagskveld og lykke til med store og små hobbyprosjekter som er med på å krydre hverdagen vår!

2 kommentarer:

  1. Koselig hobbyrom,er i ferd med å inrede eget hobbyrom selv og bruker ferdigmalte panelplater,som for øvrig er kjempefine og absolutt ikke kjedelig.
    Ønsker deg lykke til i hobbyrommet og kos deg masse

    SvarSlett
  2. Heldiggris! Jeg ønsker meg også eget hobbyrom... Så mye fint du lager!
    Sikker på lillejenta og trives der! ;)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten