onsdag 3. mars 2010

Dagens bruktkupp

Hei og hopp, noen ganger står lykken meg bi, og i dag føler jeg virkelig jeg var på rett sted til rett tid! En liten impulstur innom Bruktbo på Stjørdal for å kjøpe et par brosjer jeg hadde sett på butikkens blogg, resulterte i at jeg fant denne helt fantastisk nydelige saken.Selvfølgelig kunne jeg ikke gå fra den (bare 200 kr!), så den gamle hjemmesnekra trappen ble med meg hjem og har nå funnet "plassen sin" i kjellerstua vår. Egentlig flaks at ikke samboeren min var hjemme i dag, så ble det heller ingen protester til denne designbeslutningen :D
Trenger hjelp fra dere leserne av bloggen min til tips om styling og pynt av trappen. Har så lite nips og naps selv enda så tenker jeg i allefall må på raid etter noe blonde :)

Ha en fin kveld!

6 kommentarer:

 1. Heii, innom deg for første gang!!! Nå ble jeg glad for å ha oppdaget din blogg.. Trappen er bare super lekker! Jeg drømmer om en gammel stige på mitt bad etterhvert som det blir ferdig, til å henge håndklær på.. I og med at trappen er såpass stor hadde det kanskje vært fint å dandere et pledd på et vis?! Hmm* Ser det for meg..

  Sengen ble også kjempe lekker, og så fantastisk med det verset på.. Jeg syns den sangen er vakker og sang den litt for lille snupp da hun var bitteliten.. Glemt den helt bort, frem til nå;) Håper du har en fin kveld.
  Jeg legger meg like godt til som følger jeg.. Likte meg her..

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hei kjære deg:)
  Først må jeg takk for rørende og søt eord om bloggen og stilen min..Det var utrolig koselig, ble super glad*SNILLA*
  Og for et kupp du har gjort her..Den var vakker..Mange kule ting du kan gjøre med dette verket, her er det bare å ekspremitere og prøve seg frem. Denne stigen kan passe inn i mange stiler, det tøffe uttrykket sammen med shabby chic'n er nok en herlig sammensetning slik du sier. Gleder meg til å se den ferid "pimpet"*SMILE*

  Ha en superduper kveld videre snuppa:)

  SvarSlett
 3. Hei igjen.. SÅ kosleig at du satt pris på en liten kommentar fra meg da..
  Det verste er at jeg ble helt rørt av bare å se den sengen! Ble helt betatt. Koselig at du tok turen innom meg.. Vi kommer nok til å sees fremover;-) Klem

  SvarSlett
 4. Ah for en herlig blogg!!!! Takk for koselig hilsen hos meg. Sengen din ble kjempefin!Inspirerende!

  Nå skal jeg kikke litt mer her:)
  Klem fra Lotta:)

  SvarSlett
 5. Et skikkelig kupp, Trine! :) Likte ideen med å henge teppe(r) i trinnene...

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei! jeg ser du skriver at din samboer heldigvis ikke var hjemme da stigen kom hjem, og det får meg til å måtte spørre om noe jeg har lurt på lenge...generelt om alle de som har sånn fin og gjennomført stil som det du har.
  hva sier mannen? gjør du som du vil, eller er han enig, bryr han seg ikke eller er det han som er fremmeren..?
  her i huset er det litt vanskelig å få noen forandring pga mannen som liker alt som det er..bah..håper din mann er mer medgjørlig;)
  Mona

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten