lørdag 26. juni 2010

Juhu - endelig nytt kjøkken på gang!

Som nevnt her før har vi ett helt forferdelig kjøkken hjemme hos oss... Kjøkkene var kanskje det mest slitne og trengende rommet i hele huset da vi kjøpte. Men det ble likevel skøvet til side på grunnet store tidsproblemer og tusen ting å ta tak i. Nå har et år gått og tålmodigheten med rommet er forlengst oppbrukt...

Men et bilde sier jo mer enn tusen ord så her er den harde virkeligheten (ærlighet varer lengst, ikke alle interiørbloggere har det prikkfritt hjemme hos seg):Men det positive er at nå er vi endelig i gang! Jippi :D Vi går for et ganske nøytralt IKEA kjøkken med Lidingö fronter og integrerte løsninger. Vi skal prøve å begrense kostnader på elektriker og rørlegger, derfor beholder vi hvitevarer og rørsystem på samme sted og jobber innenfor de rammene.

Benkeplata er bestilt så innen ca 3 uker er vi mer eller mindre på plass :)Viser under et bilde av løsningen slik vi har tegnet den i kjøkkenplanleggeren til IKEA. Flisene vi skal ha stemmer ikke i farge, våre skal være ulike grå nyanser, men det blir mosaikkstørrelse på våre også.
Vi har valgt å fjerne endel overskap for å få litt mer luft i rommet som er ganske lite i seg selv. Hele kalaset vil vel koste oss ca 45.000 kr + elektriker på litt småtteri.

Nå gleder vi oss veldig, særlig jeg! Kommer nok et nytt innlegg på rommet når vi er ferdige også :) Er så glad - i morgen begynner vi tømming og riving av det gamle rælet!

Ha en fin kveld!

Hilsen

4 kommentarer:

 1. Ser kjempe fint ut : ) Heldig du er!! Jeg har også tegnet noen kjøkken på ikea sine sider...men foreløbig blir det med drømmen ; ) Jeg vil ha en hel side med benke plass...trenger mer plass til baking og slike ting! Spesielt når ungene vil være med å hjelpe ; )
  Ha en flott helg
  klem Tove

  SvarSlett
 2. Hei! Da oppdaget jeg bloggen din og her var det mye fint. Legger meg til som følger jeg:-) Du er heldig som snart får nytt kjøkken. Det er ikke kjøkkenet som står øverst på lista vår ennå, men det skal bli her også!!! Gleder meg til å se hvordan ditt blir.
  Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 3. Det kommer til å bli veldig bra:) Stikker innom igjen for å se:)

  SvarSlett
 4. det blir bra, ja! ikeakjøkken er genialt, veldig fint til fornuftig pris :)
  lykke til med forvandlingen!!
  klem fra Barbro

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten