lørdag 12. juni 2010

Takk til dere, award og give away på gang

Hei til alle dere i Bloglandia! Den lille familien vår har vært angrepet av omgangssyke hele uka men endelig begynner vi å kvikne til alle som en :) Altså - det er langt om lenge på tide at jeg sier tusen takk til dere som følger, leser og kommenterer bloggen min :) Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har hatt så mye ideer og små og store prosjekter å kose meg med som etter jeg begynte å blogge :) Så tusen takk til alle dere som er med på å spre positivitet og inspirasjon her inne!

Jeg har også vært så superheldig å få denne awarden av to medbloggere for en tid tilbake siden. Jeg beklager at jeg ikke har lagt ut dette tidligere og håper jeg ikke virker utakknemlig for sånn oppmerksomhet setter jeg selvfølgelig stor pris på :) Villa Klaraberg og Villa Minde er to fantastiske bloggere jeg følger jevnlig og henter masse inspirasjon fra :)

Her er 7 kjappe (u)interessante ting om meg selv :P
1. Jeg har tidenes styggeste kjøkken! skal vise bilder, men ikke før jeg kan kalle det et "før-bilde", etterfulgt av et "etter-bilde" :D
2. Jeg er et rotemenneske... en fotoshoot hos meg krever alltid en større eller mindre omgang rydding først, hehe
3. Mener seriøst jeg ikke er over middels kreativ - alle kan om de vil!
4. Jeg jobber på kontor til daglig, og elsker jobben min, men den ikke er kreativ
5. Jeg har en lillesøster og en kusine som også har kastet seg på bloggbølgen, og de er kjempeflinke begge to! (hm, kan jeg ta litt av æren for at de også begynte å blogge mon tro...?)
6. Bildet i dette innlegget er juks - det er husholdningssaft i glasset (synes vin så mer sofistikert ut, hæhæ)
7. Irina inspirerte meg til å begynne å blogge, og hennes blogg er fremdeles en av de jeg følger tettest

I stedet for å sende videre til 7, vil jeg heller si noen fine ord om en medblogger; Willa Twil imponerer meg stadig. Denne høygravide duracell-kaninen er en sann fryd å følge. Aner ikke hvor hun henter alle timer i døgnet fra til både å pusse opp hus, blogge og ikke minst spre sine koselige kommentarer rundt om til mange av oss andre bloggerne her inne. Så takk til deg, du sprer mye glede i Bloglandia :)

Herregud, nå ble det veldig mye bla bla fra meg :) Men en siste ting; jeg har planer om en liten egen give away her på bloggen etterhvert :) Jobber med et lite hjemmelaget prosjekt med høy gjenbruksfaktor... Legger med noen smakebiter :)

Ha en fin kveld! Vi blogges snart damer :)

2 kommentarer:

  1. Grattis med award! Kjenner meg igjen i mange av sidene sine. Her må det også ryddes skikkelig før jeg tar bilder ;P.

    Ha en kjempe fin helg!

    Klem Madelén

    SvarSlett
  2. Herlig innlegg og artig å høre mer om deg ;0) Godt å høre at dere er friske igjen - omgangssyke er noe herk!! Gleder meg veldig til før/etter bilder av kjøkkenet ditt. Ha en fortsatt strålende helg! Klem fra meg

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten