fredag 12. mars 2010

Femtitalls stol i farta!

Måtte bare legge ut denne nå i kveld selv om den ikke er helt ferdig :P Denne 50talls stolen har jeg trekt opp i et lyst og moderne stoff, og skal si den ser annerledes ut! Ben og armlener var i mørk kirsebær før jeg hvitmalte dem med høyglans maling (stressa meg glemte å ta "før" bilder før jeg begynte å montere stolen fra hverandre og male den...). Ble riktig så lekker synes jeg, selv om jeg ser litt skjønnhetfeil i opptrekkingsjobben ;P

Her ser dere stolsetet slik stoffet opprinnelig var. Artig å tenke på at jeg fikk denne for bare 50 kroner på bruktbutikken "min" :D Tror også denne stolen - som skal få plass i gangen - skal få seg en matchende pute etterhvert (som dekker litt krøll i stoffet)... Mangler å sy fast stoff i bakkant, men det får bli senere, for i morgen tidlig reiser vi en uke til Lanzarote :D Hele familien på tur for første gang, og vi gleder oss masse... Skal bli godt å komme bort fra snø, sludd og kalde temperaturer noen dager nå.

Hmmm, lurer på om det er noen interiørskatter å finne på Lanzarote...?

Ha en god helg :)

2 kommentarer:

 1. Wow - skikkelig makeover! :) Sleng en skinnfell oppi (er så deilig å sitte på), så er det ingen som ser "krøllen". Synes du er råflink! Tror det hadde blitt adskillig flere krøller til meg... hihi.

  Kos dere i varmere strøk (sjaaaaaaluuu......)
  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann :) stolen ble kjempe fin. Det er så gøy når man finner noe fint på brukt butikken.
  Ha en fin helg.
  Klem Elin

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten