torsdag 8. juli 2010

Sukkersøtt fallbord og late sommerdager

Endelig har vi fått sommer her i Trøndelag og dagene nytes til det fulle. Bloggingen blir det litt så som så med, men vi har jo noen prosjekter på gang her hjemme hele tiden :)Et gammelt fallbord har lenge stått på vent i carporten og til min kjæres lettelse er det nå ferdigmalt. Jeg har valgt å gjøre det hvitt og enkelt i sann sommerånd. Den originale porselensknotten har jeg beholdt.
Jeg har pusset minimalt på bordet i forkant for her føler jeg at alle riper, hakk og småsår er en del av bordets historie. I tillegg hadde bordet et fantastisk krakeleringsmønster i originalbeisen som nå enda skinner i gjennom :) Egentlig burde bordet beholdt orginalfargen, noe jeg også hadde gjort hvis ikke bordplaten allerede var ødelagt ved å være malt i knall lilla (!)...Bordet skal ut for salg i Stasjonsboden.
Ellers går det sakte men sikkert framover med oppussing av kjøkkenet. I dag har jeg skrudd opp underskap med "god hjelp" (ironi...) fra litjtuppa :) Benkeplaten er selvfølgelig forsinket, så enda har vi en måned igjen uten kjøkken... Så det er mildt sagt kaotisk her hjemme for tiden.
En liten bruktrunde har jeg også unnet meg denne uken. Det fikk jeg blant annet tak i disse to, som begge skal få en omgang med hvitsprayen. Minirammene tror jeg skal få nytt innhold med noen små broderier, i samme stil som give away'en min. Husk forresten å delta - jeg trekker 15. juli!
Ønsker bloggedamene en fin sommerkveld :)

Hilsen

6 kommentarer:

 1. Ikke så veldig sommerlig her på østlandet i dag nei, men det ser lovende ut i morgen. Falt helt for det nydelige klaffe bordet. Heldig er den som får kjøpt det. Tok også turen innom Stasjonsboden, mye som falt i smak der også ja;)
  klem Laila

  SvarSlett
 2. kjempeflott bord! du får jammen meg gjort mye du!
  nattaklem fra Barbro

  SvarSlett
 3. hei hei
  Bordet ditt ble kjempe fint.
  Ha en fin dag
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Kjempefint bord. Gleder meg til å se kjøkkenet ferdig. Ha en flott dag.:) Klem.

  SvarSlett
 5. Så fint det ble!!! Tror ikke jeg hadde klart og solg det :)

  Åh, kommer til å bli nydelige de rammene!

  Ha en flott helg!
  Klem Silje

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten