mandag 26. juli 2010

Slagbenk - bli ny!

Her kommer et lite innlegg i sommervarmen :)
Jeg har hatt en slagbenk i furu stående i carporten en god stund til min manns store ergelse... Da jeg kom over den på Bruktbo måtte jeg bare ta den med hjem :)
Nå er den endelig ferdig og pryder midlertidig verandaen. Vi trenger ekstra sitteplasser da vi skal feire ett årsdag og 30 års dag på onsdag :) Etterpå skal benken ut for salg i Stasjonsboden for jeg har desverre ikke plass til den :) Men fin ble den ja! Bare se her hvordan den opprinnelig så ut:
Dette er ikke en sånn kjempegammel slagbenk, jeg antar den kan være fra 80 tallet, eller sent 70. Jeg har grunnet og hvitmalt benken, samt trukket opp puten i et lys grått linstoff. Mer skulle ikke til for å få et mer moderne og likevel nostalgisk møbel. Mange er interessert i slagbenker i dag så jeg tror nok denne vil selges fort når vi reåpner Stasjonsboden over sommeren :)
Ellers er det full fart her i huset med oppussing av kjøkken, snekkering av veranda og maling av hus. Så bursdagsgjestene får stålsette seg for et hus i kaotisk tilstand når de kommer hit :P

Ha en fin kveld :)

Hilsen meg som nyter de to siste dagene i 20 årene!

9 kommentarer:

 1. Slagbenken ble nydelig. Den får du sikkert solgt fort ja! Ha en fin bursdagsfering:-)

  SvarSlett
 2. Kjempe fin ble slagbenken!
  Er ikke mer enn litt maling som skal til alltid;)

  Lykke til med feiring av dager..

  Kom gjerne innom meg å bli med på Give Away:)

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. Den ble kjempefin;) Har lyst på en slagbenk selv- men helst en som er riktig gammel;) Godt å ha noe ndrømmer;) Skjønner dere har mye på programmet- håper alt går bra;) ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 4. Kjempefin!! Enorm forskjell!! Er også absolutt på utkikk etter gammel slagbenk, men de koster desverre litt.. Så får prioritere ;)

  Ha en fin kveld!
  Klem Silje

  SvarSlett
 5. Den der ble jo riktig nydelig!

  Er på utkikk etter en slik slagbenk, og fant en lignende på IKEA, men denne er jo mye finere!

  SvarSlett
 6. Slagbenken var kjempefin! Skulle ønske jeg hadde fått pusset og malt min også....sukk

  SvarSlett
 7. Oi, så flott den var! Skjønner at jeg må komme meg ut til Stjørdaln etter hvert, og besøke butikken din!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 8. Hei, hei! Mannen min hadde med seg pakken til meg på hytta etter en tur hjemom. Dørskiltet var akkurat like vakkert som jeg trodde! Gleder meg til å henge det opp, men det skal få være en gulerot til å komme i orden i gangen... Nå er det saker og ting etter en måneds ferie som flyter rundt der... Hjertelig takk!

  SvarSlett
 9. Hej Sikke en fin side.
  Jeg ville høre om du eventuelt kender nogen som kunne være intereseret i møbler fra Danmark.
  Jeg har en masse møbler/slagbenke på
  www.nielsenantik.dk og kører til Oslo til Maj måned med en masse ting. Jeg ved at mange er interesseret i møbler fra Danmark, så ville lige prøve at finde nogen.
  Hilsen Søren

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten