onsdag 15. september 2010

Vår mysiga svenska fjällstuga

For et par uker siden ble vi plutselig hytteeiere. Ting skjedde fort, og sannelig fikk vi tilslag på ei lita gammel hytte på Storlien. Hytta vår er full av potensiale, og har en fantastisk utsikt over Jämtlands fjellgård. Her har tiden stått stille både her og der siden hytta ble bygd i 1964.
Vi synes hytta har sin sjarm som vi vil beholde, samtidig som vi vil gjøre den til vår egen med vår egen stil. Det blir nok en del flere blogginnlegg herfra etterhvert som forandringene finner sted.
Jeg synes kjøkkenet er sjarmerende i seg selv, men vi tenker på å male veggene hvite og jeg vurderer å male dørene på kjøkkeninnredningen også. Hva synes dere? Hvilken farge bør jeg gå for?
Utvendig er det mye å ta tak i for å få det sånn som vi vil, men vi skal ta det med ro og bare kose oss her oppe, slappe av, og bo oss godt inn først.
Stor stas er det i allefall for oss alle, og vi kjenner allerede at vi kommer til å trives her oppe. Gleder oss til snøen kommer nå, for å se hytta vår i vinterlandskapet som er så vakkert her oppe :)

Hilsen

5 kommentarer:

 1. Jøss, Trine! Har dere kjøpt hytte?? Så gøy!! :)) Gratulerer :) Blir spennende å se hvordan dere får formet den i deres bilde ;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med hytte:-) Den ser kjempekoselig ut.

  SvarSlett
 3. Gratulerere så mye med hytta! Flott natur i Jämntland, der er dere midt i villmarka:) Ang kjøkkenet så blir det nok fint å få malt veggene hvite. Fargen på skapene vare vel egentlig fine..men de trenger kanskje et nytt malingstrøk..da ville jeg valgt noe lignende som er der fra før...synes turkis (ikke for mørk) er veldig fint på disse gamle dørene. Blir spennende å se hva dere finner på. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 4. Herlig utgangspunkt for både turer, kos og malekost-arbeid:) Maling vil forandre totalt innvendig og med tanke på farger finn ut hva dere skal ha der av møbler etc. Greit å "bo seg litt inn" ja før en bestemmer seg. Gleder meg til blogginnlegg derfra:)

  SvarSlett
 5. Gratulere med hytte, og velkommen i nabolaget;).
  Vi har en "korvbod" på Storvallen-akkuret passe stor til at det blir herlig og intimt når familien på 5 skal tilbringe påsken her;) 39 kvm, er ikke mye å skryte av, men vi stortrives og det er en begynnelse...
  Hytta di er herlig svensk - kjenner igjen stilen;). Lykke til med oppussingen, men hytta er jo også sjarmerende slik den er...

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten