lørdag 6. november 2010

Stolt som en hane...

...over å ha fått til å sy denne barnekjolen enda bedre enn jeg hadde sett den for meg. Og mer skulle det ikke til for at lysten til å blogge om resultatet meldte seg :)Som jeg også tidligere har sagt her i bloggen er jeg ikke helt kompis med symaskina i utgangspunktet, så selv om jeg liker å pusle med mye rart kreativt, har jeg vært forsiktig med å utfordre meg selv her. Men denne gangen gikk det over all forventning :)
Prikken over i'en ble knappene synes jeg - ble så glad da jeg fant dem på den lokale håndarbeidsbutikken i dag (de fungerer kun som pynt, skulderbåndene festes med trykknapper i bakkant av knappene).
"Designet" på kjolen har jeg tatt ut av eget hode, og det er veldig enkelt. Skjørtet består av en hel firkantet del, det samme gjør brystpartiet. Beltet i livet knytter de to delene sammen, sammen med to bånd i kryss i ryggen. Kjolen og alle delene kommer fra en gammel kjøkkengardin jeg hadde liggende.
Passformen på kjolen ble utrolig bra, og samtidig fleksibel på grunn av snøringen i midten. Satt som støpt på jenta mi på 15 mnd. Gleder meg til å ta den i bruk :) Den sender litt julevibber både i farger og fasong da, så mulig vi må prøve å spare den til da :)
Jeg har også prøvd meg på en enkel forklekjole av typen man ser mange av på epla. Ble ganske fornøyd med den også, selv om jeg synes denne krevde litt jobb for å finne en fasong som satt pent på en lille frøkena.
Denne kjolen har jeg lagd av en brun linduk, med lyse lilla bånd og knapper til. En søt hverdagskjole som kan brukes til de fleste anledninger :)
Ha en fin kveld!

Klem fra

4 kommentarer:

 1. Så fint det ble!:-)
  og gøy at det er lagd av gardiner og duk da!

  SvarSlett
 2. Ja, men nå har jo S fått en julekjole :D Og så søt den ble! Og så flink du er! Jeg er heller ikke godvenner med mi symaskin, så noe sånt har jeg ikke tord å prøve meg på. Veldig gøy når man får det til, og det er jo morsomt å kunne kle på vesla noe du har laget selv.

  SvarSlett
 3. så søte. Skjønner godt at du måtte blogge om de og vise de fram. All grunn til å være stolt.
  KLæm Susanne

  SvarSlett
 4. Du er så flink :)) Nusselig julekjole- jeg gleder meg til å se den på!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten