fredag 26. november 2010

Ørelappstol til ei lita prinsesse

Heihei og god fredagskveld!

Fredager er for meg (og sikkert mange med meg) den beste dagen i uka :) Her i Trøndelag er gradestokken godt forbi tosifret minus, og det inspirerer jo til kreative innekvelder.
I kveld koser jeg med med et prosjekt som for meg er ganske upløyd mark. Med X Faktor i bakgrunn (heia Hans!!) prøver jeg meg på et skikkelig opptrekkingsprosjekt. Jeg fant en fantastisk liten ørelappstol i barnestørrelse på loppis tidligere i høst. Den har ligget litt på vent for dette så vanskelig ut. Men nå er stoff innkjøpt - knallrosa!! - så da var det bare å komme i gang.
Gjemte å ta førbilder av stolen, men jeg har lagt ved noen bilder av den demontert i innlegget. I topp stand, men utrolig skitten og full av alt mulig små unger griser med, hehe. Det gamle trekket tar jeg av, fjerner alle stifter og sømmer, og stryker det. Så bruker jeg det som mal for det nye trekket. Trekk til det ene armlenet er ferdigsydd og so far so good :)
Tar nok litt tid før denne er ferdig enda, men skal blogge om resultatet, uansett grad av vellykkethet :D Litt usikker på hvor denne skal ende til slutt, men har jo ei lita prinsesse her i huset da, som nok hadde likt en sånn stol :)

Ha en fin kveld alle sammen!

Hilsen

3 kommentarer:

 1. wow, denne stolen blir fiiin, Trine:) Prinsessa kan glede seg:) Heia SMIA:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Lykke til med stolen, dette blir fint:-)

  SvarSlett
 3. Dette kommer til å bli kjempefint Trine!
  Ønsker lykke til videre og håper på å få se det ferdige resultatet!
  klem fra Laila

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten