søndag 7. november 2010

Retroinspirert barnekjole

Etter gårsdagens suksess med en julekjole til jenta vår, var jeg sånn på glid at jeg satte direkte igang med neste prosjekt med det samme.

Fra svigermor fikk jeg dette kjempekule retrostoffet. Samtidig hadde jeg liggende en hel pakke med bomull hekletråd i knæsj grønn som jeg ikke helt ante hva jeg kunne bruke til. Sammen ble disse to en komplett match!

Jeg strikket overddelen i enkel vrangstrikk. Selve skjørtet er et enkelt rektangel som snurpes i livet og sys sammen med overdelen. Noen timer med strikkepinner og symaskin i går kveld og i dag var alt som skulle til for å lage ferdig denne :)
Som dere kanskje ser mangler knappene enda, de skal jeg handle i morgen. Gleder meg til å prøve den på jenta vår i morgen tidlig :)

Ha en fin kveld alle sammen.

Klem fra

4 kommentarer:

 1. Sååå kult med litt heklet og sydd kjole..
  DU er FLINK!!!
  KLemmer

  SvarSlett
 2. Oj, jeg er helt imponert jeg! :-) Syns du er kjempeflink! Bare lager du de helt selv uten noe mønster??

  SvarSlett
 3. Så søt! Og utrolig hva svigermødre kan ha liggende ;) Har du vært på jakt oppe på loftet hos "svigerbestemor"? Vet det er veldig utplokka nå, men kanskje du kan finne en godbit som kan gjenbrukes allikevel?

  SvarSlett
 4. Oi så flink du har vært!
  Kjempegøy når alt går som en drøm og de kreative ideene detter på plass. Og når resultatet man har hatt oppe i hodet blir så bra er alt bare supert!!!
  Julekjolen var bare skjønn den også!
  klem Laila

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten