onsdag 21. april 2010

Fra knappenåler til vakre tegnestifter

Helt utrolig hvor lite som skal til for å lage noe fint kjapt og lett. Jeg skal til å begynne en makeover på en korktavle, og så satt jeg og tenkte på hvor stygge sånne tegnestifter man kjøper i butikken er egentlig... Så kom jeg på den lille perlebutikken her på Stjørdal. Jeg tok en kjapp tur innom og for noen få kroner ble det med noen perler hjem :)Ved hjelp av litt superlim lagde jeg disse tegnestiftene med perler og hjerter. Har man gamle smykker med perler på kan man sikkert også lage mange fine varianter etter hva man liker av form og farger.
Det var jo også kick off på loppiser i helga, og folk er tydeligvis bananas etter brukt for tiden... Jeg orker ikke dra til åpning mer etter kaostilstandene på Malvik på lørdag - da får andre kjempe seg fram for å få tak i de beste antikvitetene og funnene.

Likevel er det litt å finne for oss som tar turen litt utpå dagen når ting har roet seg ned også - spesielt om man liker å se potensiale og muligheter i det meste, hehe. Denne styggdommen (bildet under) ble med meg hjem for 5 kr - tullete å kjøpe noe sånt sier kanskje noen - men gi meg et par timer alene med denne på hobbyrommet mitt, så skal vi se hva vi ender med :P
Mine nye tegnestifter skal i allefall brukes her og danne utgangspunkt for veien videre... Følg med i neste innlegg når prosjektet er ferdig!!

Ha en fin dag, hilsen Trinemor

3 kommentarer:

 1. Hei Trine,
  Så nusselige tegnestifter! Nå fikk jeg lyst på korttavle igjen (har hatt litt vanskelig for det, etter en laaaang ungdomstid med korktavle som mer eller mindre eneste interiørinnslag på jenterommet!)
  Tenkte å ta turen til bruktbutikken en dag :) Når og hvor finner jeg deg?
  Klem :)

  SvarSlett
 2. Hei! Så fint det ble! God idè!
  Koselig at du fant bloggen min, og vil være med på giveawayen min da :)

  Sjablongoppskriften skal jeg jommen bruke litt senere når jeg får kontoret mitt tilbake (har leieboer der nå som flytter ut snart), legger meg til som følger jeg :)
  Ha det bra!

  SvarSlett
 3. heiheii!

  så smart å lage egne tegnestifter.. Genialt. Jeg har jo kassevis med perler fra tidligere perioder med mye smykkelaging. Så nå fikk jeg et virkelig godt tips til å få det litt finere..

  Og jeg er spent på HVOR FIN styggdomen av en tavle blir, kjenner jeg deg rett blir den lekker* Spent på å se.. Klemmer

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten