onsdag 17. februar 2010

Et nymalt lite kaffebord

Hei og hopp, her i mitt lille rede males og males det om dagen. Etter å ha raidet diverse bruktshopper og lokale auksjoner i det siste har jeg mange "stygge-andungen-som-skal-bli-til-en-svane-prosjekter" å bruke mine hellige kveldstimer på...
Nå var ikke dette bordet stygt til å begynne med heller og selve bordplaten var helt nydelig slitt; så jeg har gitt bena 3 strøk høyglans maling, og ellers latt det være. Jeg måtte bare sette det på plass så snart malingen var berøringstørr i kveld og dokumentere resultatet. Hva synes dere i forhold til bordplaten - er det finest å beholde den slik (godt brukt og sjarmerende flekket), eller hadde bordet sett bedre ut om jeg hadde pusset ned bordplaten litt?
En fryd var det i allefall å fjerne det stygge midlertidige Ikea Läck bordet som sto der fra før. I morgen tror jeg at jeg og Litjtupp skal på jakt etter en søt liten løper å legge på vårt nye bord :)

Jeg gleder meg til å få litt mer personlighet og sjarm inn i stua etterhvert som ulike prosjekter blir ferdige og litt nyinnkjøpte møbler kommer på plass :) Det er virkelig sant at man trenger å bo seg litt inn i et nytt hus før man ser hvordan man vil ha det!
Natthilsen fra meg...

3 kommentarer:

 1. Så tøft det ble! :) Tips hvis du vil få fram strukturen i treet; puss med sandpapir eller maskin, og olje med treolje eller bruk matolje. Da får du fram struktur og en dypere farge i treet (hvis du vil, da!). Jeg har et ca 100 år gammelt trebord på kjøkkenet, som er pusset ned. Skikkelg slitt, og jeg liker det sånn! :) Jeg oljer det ikke, men smører det med grønsåpe (!) innimellom. Da fjerner jeg skitt (som nødvendigvis trenger inn når det ikke er lakket eller oljet), samt at det jevner ut litt hakk og riper.
  Lykke til :-)

  SvarSlett
 2. lekkert trine !!

  har du ikke bilde av skåla di på den ??
  Takk for kommentar og jeg ønsker deg og dine en flott helg !!

  Klem

  SvarSlett
 3. Er jeg litjtupp...? Storetupp....? For jeg vil bli med på brukt-jakten etter noe blonder imorgen;)Kjempefint bord,jeg synes behold treplaten, oljet:) Bare min smak da..

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten