mandag 22. februar 2010

Reddet fra furualderen, del 1: Furuhylle

Disse typiske furumøblene som alle norske hjem var fulle av for 15-20 år siden bugner det over av på brukthandler og loppiser i dag. Jeg har plukket med meg en 3-4 slike møbler brukt og billig for å prøve å få en moderne vri der de igjen kan settes frem i huset med stolthet :)Denne dobbelthylla fikk seg helt enkelt noen strøk maling. Og mer skulle det ikke til før den ble sjarmerende og praktisk som oppbevaringsmøbel over spisestuebordet hjemme hos oss (beklager dårlig styling og bildetaking, jeg er fersk som interiørblogger og lærer stadig:)).

Når jeg setter i gang med nye make over prosjekter liker jeg at tingen i utgangspunktet ikke er så altfor dyr å anskaffe (er nok kanskje litt grådig når jeg handler brukt :P). Må liksom ha litt av denne nå-gjorde-jeg-et-kupp følelsen. Og så gir det meg mye mer å lage noe fint selv, enn å kjøpe det nytt og ferdig i butikken. Det er artig med dette personlige og unike aspektet i det.

Nå har jeg massevis av planer og kreative prosesser i gang i hodet mitt på en gang, men når det gjelder disse furumøblene har jeg foreløpig også på tapetet en make over av et stort framskap, en søt liten sittebenk og en tv-benk. Så følg med i bloggen min framover, her skal det skje mye :)

Ønsker en fin kveld her fra iiiskalde Trøndelag.

3 kommentarer:

 1. det er du vet du. Vil du ikke bli nevnt i Stjørdalsbloggene jeg prøver å sammle inn. Eller har du sendt meg mail !

  Du å du hva kan ikke litt hvitmaling gjøre...
  Gleder meg til å se det andre.

  SvarSlett
 2. Ja det er grusomt kaldt i Trøndelag...men hylla ble fin- maling gjør underverker- også er det gøy å ha noen prosjekter på gang;)

  SvarSlett
 3. Koselig blogg:) takk for titten:) ha en fin kveld

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten