torsdag 25. februar 2010

Se mitt vakre rokokko bord

Jeg er så glad for Finn.no! I går fikk jeg tak i dette nydelige rokokko salongbordet fra en ung dame som ikke lenger skulle ha det. Jeg hadde fantasert om bordet lenge og da vi tok en prat på telefonen og ble enige om pris, tok Litjtupp og jeg turen på 2,5 t t/r med bordet på taket :)

Jeg synes bordet bare er helt nydelig og veldig spesielt. Jeg skal male det hvitt og kanskje pusse det ned litt for slitt effekt. Må si jeg gleder meg utrolig til å komme i gang med dette. Utskjæringene er så fine og vil jo komme enda bedre frem når bordet blir lyst.

Så nå er det pusling i stuekroken de neste dagene for å lage den koselig med puter og pynt som vil passe bordet mitt når det er ferdig.

Ønsker dere alle en fin dag - håper du stikker innom igjen og tar en titt på det ferdige resultatet om en liten stund :)

3 kommentarer:

  1. Jeg stemmer for å male/spraye bordbena sølv! Men det vet du jo...;) Åh, tror det ville bli såå fint...!

    SvarSlett
  2. har ett forslag! trekk opp bordplata med voksdukstoff eller noe annet vannavvisende stoff i stilig design! kanskje noe i sølv? da får du hvite bordbein og den hvite kanten rundt plata som er trekt opp i midten

    SvarSlett
  3. Hvor fant du dette bordet? So in love...

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten