lørdag 13. februar 2010

Lag en krittavle selv

Dette har jeg prøvd meg på nå, og resultatet er nå på plass på kjøkkenveggen vår.

Jeg har lenge vært på utkikk etter en kraftig billedramme med hensikt å lage meg en krittavle til å ha på kjøkkenet. Og da det dukket opp en slik på bloggen Containergirl (drives av damen bak Bruktbo på Stjørdal -forresten vel verdt et besøk!), hoppet jeg i bilen og tok turen umiddelbart :)

På Bruktbo fikk jeg med meg 3 rammer til 30 kr stykket og den ene av dem har nå fått en make over med sølvspray og tavlemaling direkte på bildetrykket. Jeg synes det ble en fin effekt og tavlen passer godt på kjøkkenet vårt.
Men jeg har også to bilder med samme ramme igjen (ca 20x30 cm). Den ene rammen har jeg lekt litt med tanken på å fjerne selve bildetrykket på og male/spraye rammen i sort eller sølv, og så henge et sånn metall hjortehode direkte på veggen inne i rammen. Kan kanskje bli litt stilig? Disse hjortehodene finnes jo også mange steder nå i mange forskjellige farger.

Har noen av dere kreative jenter (og gutter) som er innom bloggen min forslag å komme med så blir jeg veeeldig glad! Det er fremdeles skjemmende bart på veggene hjemme hos oss, og jeg vil gjerne lage endel ting selv som ikke er likt det alle andre har. Takker for hjelpen på forhånd ;)

Ønsker dere alle en god lørdagskveld :)

2 kommentarer:

 1. Hei Trine.
  Flott oppslagstavle av nydelige rammer. Deler gleden av å "shoppe" hos containergirl. Masse skatter å finne på Bruktbo...

  SvarSlett
 2. Hvor er det bar flot!
  Jeg leder efter lidt inspiration til en flot opslagstavle, og det her er jo en super idé!
  Jeg må straks finde ud af hvor jeg kan få fat i tavlemaling. :)

  Tak for tippet. Det er skønt med lidt nye ideer.

  Kærlig hilsen
  Natalie

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten