fredag 26. februar 2010

Gammel barneseng blir som ny... eller enda bedre :)

Dette prosjektet er jeg helt nettopp ferdig med (kanskje mitt morsomste hittil) og jeg hadde nesten ikke tid til å la malingen tørke før jeg redde opp og stylet den lille sengen her.Den gamle skuvsengen hadde stått på uthusloftet hos mine besteforeldre i mange år, glemt og sliten. Så da vi ble foreldre i sommer bestemte jeg meg for å gi denne søte barnesengen et skikkelig ansiktsløft! Sånne skuvsenger er jo også veldig praktiske siden de vokser med barnet og kan brukes i mange år fremover.

Vår seng skulle egentlig bli med på hytta, men nå synes jeg den ble så fin at jeg vet ikke helt om jeg har råd til å sende den fra meg så langt ;)
Sengen har blitt pusset og slipt ned, den har også fått en ny fot da det manglet en. Må forresten sende en stor takk til svigerfar og sviger-onkel for god hjelp med dette forarbeidet :) Deretter ble sengen grunnet og fikk 2-3 strøk med høyglans hvitmaling (bomull).

Sjablongene med tekst og ornament har jeg lagd selv etter beskrivelse på den lekre bloggen til denne flinke damen. Krever litt tålmodighet og nøyaktighet med så mye tekst, men allikevel overraskende enkelt. Det blir nok flere sjablongprosjekter etterhvert. Teksten er forresten første vers i barnesangen "Den fyrste song", kanskje vår vakreste barnesang.

Tror jeg skal prøve å få min lille engel til å ta formiddagsduppen sin i den nye sengen i morgen...

Ønsker dere alle en god helg, og legg gjerne igjen en liten hilsen om du stikker innom meg :)

8 kommentarer:

 1. sprætti ta,den vart kjempefiiin!:) lillesøs

  SvarSlett
 2. Den va kjæmpefin :D Hilsen Ann Kristin og Knut-Eirik

  SvarSlett
 3. WOW !! er det samme seng eller ?? jeg har IKKE kunnet lage den sjablongen så er kjempeinponert jeg.

  God uke til deg !!

  Klem

  SvarSlett
 4. PS for ett lekkert rokkobord...kan jeg spørre hvor mye du betalte for det ??

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei du. :)

  Koselig at du la igjen en hilsen. Nydelig senga ble. Og spesielt fint med teksen synes jeg.

  Ha en fin uke.

  Anine

  SvarSlett
 6. Vanvittig fin seng, Trine!! Du e så innmari flink, æ bli helt mållaus!!! Håpe alt e bra med dåkk. God helg :) Kari-Anne

  SvarSlett
 7. Senga ble kjempeflott Trine;) gud så produktiv du er!! Trodde jeg hadde fått med meg de fleste prosjektene jeg, men når jeg nå er inne ser jeg jo at det er mye jeg ikke har fått med meg..Morsomt å følge med;) Hege

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

 
Blogglisten